0765.514.552
Luni-Vineri : 08:00-19:00

Livrare Produse

Transport si retururi

Cost Transport prin Curier Rapid Oriunde in Tara -- 16 Ron

Comenzile cu Valoare mai mare de 200 lei Beneficiaza de Transport Gratuit

Va oferim :

Livrare Rapida -/-Plata Ramburs cand primiti Coletul -/-Schimbare produs (daca nu va e buna Marimea) -/- Returnare Bani daca nu sunteti Multumit.

 

Livrarea comenzilor

Reducere la Costul de Transport

Costul transportului se adauga automat la comanda ta.

Cu cat comanda este mai mare, cu atat pretul transportului este mai mic sau chiar 0!

Avantaje

  • Livrare rapida 
    2-3 zile lucratoare (Luni-Vineri | 08:00 - 17:00) in Romania
  • Siguranta (asigurata)
  • Comoditate (datorita livrarilor "Door to Door")
  • Eficienta

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia.

La primul Colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin Ramburs, fiind necesar ca Plata pentru viitoarele comenzi sa fie efectuata online prin card bancar.

CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 10 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.

Conditii returnare produse

Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta aveti dreptul sa ne anuntati Telefonic la :0765.514.552 sau in scris la adresa de e-mail comenzi@incaltaminte-haine.ro ca renuntati la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii

Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care acestea au fost expediate, sa aibe toate accesoriile si cutiile originale, sa nu prezinte urme de uzura sau defecte in caz contrar fiind obligati sa percepem contravaloarea operatiunilor necesare pentru aducerea produsului la starea initiala.

Din momentul receptiei returului, conform metodei stabilite de comun acord va vom credita contul pe site sau va vom rambursa valoarea produselor in maxim 5 zile lucratoare.

Conditii de acceptare retur produs(e):

Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.

Cumparatorul doreste inlocuirea produsului cu un altul .

Renuntarea la cumparare

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe www.incaltaminte-haine.ro si cele detinute sau achizitionate de la alti comercianti, precum si erorile cumparatorilor in alegerea sau identificarea produselor corespunzatoare codurilor modelelor pe www.incaltaminte-haine.ro, nu fac obiectul responsabilitatii www.incaltaminte-haine.ro

Inlocuire produse

Cumparatorul poate solicita inlocuirea produsului daca marimea primita nu ii este buna .

Costurile de transport in acest caz sunt suportate integral de catre Client .

Politica de Retur

Politica de Retur 

Pentru problemele de retur in caz ca nu intelegeti ce este scris mai jos SUNATI la 0765.514.552 sau trimiteti un e-mail la adresa comenzi@incaltaminte-haine.ro

Site-ul www.incaltaminte-haine.ro accepta schimbarea produselor sau returnarea banilor in caz ca marimea comandata nu corespunde sau produsul dorit nu va place . Taxele de expediere si returnare sunt suportate de catre client.

Cum se face Returul?

Scrieti pe o foaie de hartie Numele, Adresa, Numarul de Telefon problema avuta si noul model sau noua marime cu care doriti inlocuirea produsului sau contul IBAN in care doriti sa va returnam banii.

Banii se returneaza doar pentru produsele noi, nepurtate. Aceasta hartie o plasati in interiorul coletului impreuna cu produsele returnate.

Cum trimit produsele returnate?

Daca doriti inlocuirea unui produs , noi va trimitem prin curier noua marime dorita iar dumneavoastra cand primiti coletul dati la schimb marimea care nu vi se potrivea .

Noi trimitem firma de curierat in orice localitate indicata de dumneavoastra   .

Curierul trimis de noi va verifica produsele deci sigilarea coletului se face in prezenta lui .

Taxa de expediere o achitati dumneavoastra  si costa 25 ron indiferent de localitatea de unde trimiteti..

Daca Doriti returnarea banilor  .

Banii se returneaza in cel mult 5 zile si ii puteti primi in contul bancar (trebuie sa ne indicati  numele titularului si codul IBAN)  sau prin curier dar trebuie sa platiti transport la bani de 20 ron (toate acceste conditii sunt conform legilor din Romania, Garanțiile și returnarea produselor sunt reglementate prin Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și OG 130/2000 – privind regimul juridic al contractelor la distanță, ordonantă ce se aplică magazinelor online.)

Nu acceptam colete retur cu ramburs sau cu plata transportului la noi, produsele trimise cu plata la noi sau cu ramburs vor fi refuzate automat.

Daca toti pasii au fost urmati conform politicii de retur al site-ului www.incaltaminte-haine.ro veti primi produsul la schimb sau banii inapoi.

Aceste probleme se solutioneaza doar pe e-mail nu prin telefon, doar in caz de probleme va vom contacta noi telefonic (produsul dorit nu mai este pe site,Contul Iban nu corespunde , etc...)

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor Site-ului www.incaltaminte-haine.ro Ati fost de acord cu Termeni si conditiile prin bifarea acestora la finalizarea comenzi care ati facut-o , ( intelegem problemele clientului, dorim ca totul sa decurga normal iar clientul sa fie multumi deci prin comunicare putem solutiona orice sesizare din partea clientului ).

 

In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra de retur nu sunteti obligat sa comandati .

Incaltaminte-Haine ©2013. Powered by OpenCart